Plastiikkakirurgiset toimenpiteet ovat nykyään erittäin suosittuja.


Suomalaisille tehdään n. 15 000 toimenpidettä vuodessa ja määrä kasvaa koko ajan. Voidaan sanoa, että jokaisen tuttavapiirissä on ihmisiä jotka ovat käyneet kauneusleikkauksessa. Ihmisillä ei ole enää suurta kynnystä mennä toimenpiteeseen, vaan se on ratkaisu parantaa hetkessä omaa ulkonäköään ja tätä kautta henkistä hyvinvointiaan.


Vanhenevat suuret ikäluokat käyvät esimerkiksi luomienkorjausleikkauksissa, kasvojen- ja rintojenkohotuksissa ja rasvaimussa. Nuoret käyvät mm. suurennuttamassa rintojaan, kavennuttamassa nenäänsä, ja poistamassa rasvaa kehostaan.


Aikaisempina vuosina kauneusleikkauksia on pidetty vain rikkaiden ja kuuluisien etuoikeutena, mutta nyt ne ovat jokaisen saavutettavissa. Ihmiset kaikista tuloluokista käyvät leikkauksissa. Läpimurrot leikkausmenetelmissä, tuotekehittelyssä sekä lääkityksessä ovat mahdollistaneet hinnan alas menon ja ennen kaikkea laatutason nousun.


Maksuvaihtoehtojen monipuolistuminen on myös lisännyt toimenpiteiden suosiota. Autamme tarvittaessa myös rahoitusjärjestelyissä. Voit saada luottoa vaikka saman tien ja maksaa turvallisesti itse valitsemissasi tasaerissä. Maksuaikaa saat jopa useita vuosia.


Tervetuloa Laatukirurgiaan kauneusleikkaukseen.BACK
Palaa Laatukirurgian esittely -valikkoon.

plastic surgery line

KÄYTTÖLUOTTOLASKURI

plastic surgery line


Varaa aika soittamalla ilmaiselle Helsingin neuvontavastaanotollemme. Siellä voit puhua henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti Tuulin ja Niinan kanssa.


YHTEYDENOTTO
Neuvontavastaanotto
+358 45 1623664

plastic surgery line

| Etusivu | Yrityksemme | Toimenpiteet | Lääkärit | Suositukset | Yhteystiedot |

plastic surgery line

Breast Augmentation Surgery silikonirinnat Plastic Surgery Locations Liposuction and Tummy Tucks Advanced Endoscopic Surgery Procedures For Face And Brow Lift Plastic And Reconstructive Surgery Specialist Largest Tallinna helsinkin Plastic Surgery Group Leaders in Cosmetic Surgery for Tallinna helsinki