Laatukirurgia tekee potilaidensa elämän helpoksi.

Voit nauttia palvelumme helppoudesta, koska tarjoamme sinulle kokonaista palvelupakettia. Se kattaa kaikki toimenpiteeseen liittyvät järjestelyt:


Hoidamme matkajärjestelyt Helsingistä Tallinnaan ja Tallinnasta Helsinkiin sekä kuljetukset Tallinnassa. Toimenpiteen hinta sisältää myös yöpymisen täysihoidolla, tikkienpoiston ja jälkitarkastuksen Suomessa. Heti satamassa sinua odottaa oma vastuuhenkilö, joka kuljettaa sinut sairaalaan ja sairaalasta takaisin satamaan.


Sovimme kanssasi sinulle sopivan aikataulun ja hoidamme puolestasi kaikki toimenpidejärjestelyt. Järjestämme myös erikoisruokavalion allergiatapauksissa. Palvelupakettimme etuja ovat matkustelu kauniilla Suomenlahdella ja mahdollisuus edullisiin tax free -ostoksiin. Järjestämme myös ystävällesi paketin, mikäli hän haluaa tulla mukaasi. Erittäin suosittuja ovat ystäville samana päivänä suoritettavat toimenpiteet (ystävä-paketti).


Sinä voit olla aivan huoletta, sillä sinun ei tarvitse kuin hoitaa oma osasi suunnitelmasta, me hoidamme kaiken muun. Oma osasi on muistaa ottaa passi mukaan.BACK
Palaa Laatukirurgian esittely -valikkoon.

plastic surgery line

KÄYTTÖLUOTTOLASKURI

plastic surgery line


Varaa aika soittamalla ilmaiselle Helsingin neuvontavastaanotollemme. Siellä voit puhua henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti Tuulin ja Niinan kanssa.


YHTEYDENOTTO
Neuvontavastaanotto
+358 45 1623664

plastic surgery line

| Etusivu | Yrityksemme | Toimenpiteet | Lääkärit | Suositukset | Yhteystiedot |

plastic surgery line

Breast Augmentation Surgery silikonirinnat Plastic Surgery Locations Liposuction and Tummy Tucks Advanced Endoscopic Surgery Procedures For Face And Brow Lift Plastic And Reconstructive Surgery Specialist Largest Tallinna helsinkin Plastic Surgery Group Leaders in Cosmetic Surgery for Tallinna helsinki